Virtualna šetnja za nekretnine, provjereno do uspjeha

Tehnologija napreduje i mijenja način na koji poslujete. Od umjetne inteligencije (AI) i interneta stvari (IoT) do virtualne stvarnosti (VR) i nove 3D tehnologije obilaska, proptech trendovi polako ali sigurno ulaze u vašu svakodnevnu rutinu. No za mnoge agente ostaju pitanja: pokreće li proptech novu eru ili narušava naslijeđeni sustav, zašto virtualna šetnja za nekretnine?

Otpor

Nekretnine nisu uvijek brzo prihvaćale napredak tehnologije nekretnina. Kao agent, radite ono što ste uvijek radili – zašto? Jer djeluje. Ali što ako biste mogli raditi bolje? Virtualna šetnja može otvoriti vrata, izgraditi vaš brend i pružiti vrijedne informacije kupcima i prodavačima nekretnina.

3D virtualna šetnja za nekretnine – iskoristite ili izgubite

Protekla je godina zasigurno doživjela skok u smislu kako su virtualne šetnje igrale veliku ulogu u vašem marketinškom planu nekretnina. Ovaj proptech je dramatično promijenio ponašanje kupaca nekretnine. Kada želite brzo prodati nekretninu, ankete pokazuju da trebate uključiti virtualnu šetnju kako bi kupac mogao vidjeti nekretninu iz udobnosti i sigurnosti svog trenutnog prebivališta. 

Potrošači traže informacije prije nego što kontaktiraju agenta za nekretnine. Kako možete dobiti više potencijalnih klijenata i preporuka? Ponudite potencijalnim klijentima što više korisnih informacija. Upotrijebite tehnologiju za prikaz, 3D virtualna šetnja zadovoljit će promjene u ponašanju klijenata. Kupci pretražuju na internetu. Uz povoljne cijene izrade virtualne šetnje Vaš uspjeh je samo koroka od Vas.

Emocije pri kupnji

Za svog kupca virtualne šetnje pomažu u izgradnji emocionalne veze s nekretninom. Selidba je navedena kao jedan od tri najstresnija životna događaja. Kao jedna od najvećih financijskih transakcija u životu, može biti teško ukloniti emociju iz transakcije.

Pomozite vašim klijentima u snalaženju u velikim emocijama koje dolaze zajedno s kupnjom ili prodajom.

Preuzeto: https://store.realtor/2020-nar-profile-of-home-buyers-and-sellers-download/

Fotografija

Fotografije su i dalje najkorisnije i najtraženije stavke tijekom pretrage. Važnost kvalitetnih, profesionalnih fotografija ne može se podcijeniti. Često će to biti pravi prvi dojam kupca i odrediti hoće li zatražiti osobno izlaganje. Iako fotografije mogu izazvati emocije, one također mogu pomoći kupcima da brzo eliminiraju prostore koji im ne odgovaraju.

Tlocrt i virtualna šetnja za nekretnine

Oni su pravi razlikovnik u industriji i čine da se vaši oglasi ističu iz gomile dajući nove i zanimljive informacije u lako razumljivom formatu. Kada je tlocrt uključen u popis, pomaže potencijalnim kupcima da bolje vizualiziraju izgled kuće, pogotovo ako je interaktivan . Interaktivne virtualne šetnje za nekretnine omogućuju vam upravo to.

Virtualna šetnja za nekretnine

Na petom mjestu na listi su virtualne šetnje. Iako se 3D virtualne šetnje često proizvode kako bi se stvorio emocionalni odgovor, one također omogućavaju klijentu procijeniti korisnost prostora za svoje potrebe. Ne radi se samo o tome kako soba izgleda, nego o tome koliko su sobe zapravo upotrebljive. Mogućnost virtualnog gledanja kroz prozor, stajanja na vratima ili hodanja hodnikom personalizira iskustvo na način koji je i emotivan i racionalan.

Kod ljudi, emocije će uvijek igrati ulogu u velikim kupnjama. Ali s pravim alatima, podacima i stručnošću, možete pomoći svojim klijentima da svoje najveće financijske odluke temelje racionalno i pouzdano.

Jedan od najvećih izazova s ​​kojima se agenti za nekretnine susreću je držati korak s tehnologijom. Nemojte propustiti neke sjajne prilike tako što ćete preskočiti informacije koje mogu pomoći vama i vašim klijentima.

Svijet se mijenja i svaka industrija se prilagođava tehnologiji. Budućnost definitivno izgleda prihvatljivo za tehnologiju. Kao jedna od najvećih industrija na svijetu, nekretnine i virtualne šetnje idu ruku pod ruku.

Prihvatite tehnologiju kao novog partnera u poslovanju. Zadržite svoju ljudsku povezanost, sastanke na kavi i svoj osobni pristup svojim klijentima jer kao ljudi svi žudimo za tom vezom. Koristite tehnologiju kao dopunu svom pristupu marketingu nekretnina.

Nadam se da smo vam odgovorili na postavljeno pitanje: Zašto virtualna šetnja za nekretnine?

Virtualna šetnja za nekretnine

Categories: