Street View (4 osnovne prednosti koje nudi)

Virtualne šetnje i Street View imaju svoje prednosti, a Google ima usluge koje su vam potrebne za to.

Virtualne šetnje i Street View alati koji su vam potrebni za povećanje vašeg prometa i interesa kupaca!

Prema istraživanju, virtualne šetnje i Google Street View imaju 29 posto veću vjerojatnost motivirati vaše kupce u odabiru Vaših proizvoda i/ili usluga. Google Street View i virtualne šetnje alati su za proširenje interesa korisnika i donošenja odluka.

Što je Street View?

“Street View Google karata virtualni je prikaz naše okoline na Google kartama koji se sastoji od milijuna panoramskih slika. Sadržaj Street Viewa dolazi iz dva izvora, od Googlea i naših suradnika. Zajedničkim naporima omogućujemo ljudima da virtualno istraže svijet.” (izvor: https://www.google.hr/intl/hr/streetview/ 4.4.2022.)

Svijet virtualnih šetnji / obilazaka

Kako bi obogatile iskustvo Google pretraživanja, tvrtke se mogu odlučiti dovesti kupce u svoje trgovine virtualnim obilaskom – Street View.

Značajka virtualnih šetnji je poboljšano interaktivno iskustvo. Dovođenjem kupaca u vaš posao gradite povjerenje i pouzdanost prema poslovanju. To je izuzetan marketinški alat i izvanredna promocija za male tvrtke, restorane, galerije, trgovine, zastupstva, tržište nekretnina i još mnogo toga…

Dva od tri ispitana Googleova korisnika izrazila su želju za više virtualnih obilazaka. Dajte svojim potencijalnim kupcima ono što žele i očekuju vidjeti.

Posjedovanje ovih značajki pomaže u izgradnji cjelovitog profila Google pretraživanja za vašu tvrtku i u konačnici povećava vaš kredibilitet i vidljivost.

Kako kupci traže vašu tvrtku? Što vaša tvrtka može učiniti kako bi vas kupci pronašli?

Umjesto da koristimo tražilice samo za odgovaranje na pitanja, tražimo upute do najbliže trgovine. Ili tražimo recenzije kupaca za proizvode koje razmišljamo kupiti. 

Dok potrošači koriste web-mjesta za pronalaženje ili interakciju s tvrtkama, oni se i dalje snažno oslanjaju na tražilice kako bi pronašli vašu tvrtku.

A kada traže lokalnu tvrtku, vaša su lokacija i radno vrijeme neki od najpoželjnijih rezultata.

Dakle, gdje potrošači počinju svoju mobilnu pretragu?

  • 48 posto starta na tražilicama
  • 33 posto počinje na web stranicama trgovaca
  • 26 posto počinje na aplikacijama

Dok se tehnologija i dostupne informacije ubrzano mijenjaju, temeljni principi pretraživanja ostaju isti. Koliko god se način pretraživanja mijenjao, a mijenjat će se opet i to brže nego mislimo, dobar sadržaj na vašoj web stranici uvijek će biti od velike koristi vašem poslovanju.

Google Street View

Treba li vašoj tvrtki doista Google Street View?

S virtualnim šetnjama Google Street View povećavate svoju web prisutnost, posebno na Google kartama. Samo usporedite 2 tvrtke pronađene na Google kartama. Jedna ima virtualnu šetnju u kojoj možete ući unutra i vidjeti kako je… a jedna nema. Koju biste odabrali za pogledati? Razmislite o tome.

Svoju virtualnu šetnju 360° i/ili Google Street View možete podijeliti ne samo na Google kartama, već i na društvenim mrežamaweb -stranici, pa čak i kao potpis na e-porukama ! Dijeljenje vaših virtualnih obilazaka vrlo je jednostavno i izvrstan je način da povećate izloženost svom poslovanju. 

Poboljšajte profil svoje tvrtke na Google kartama!

Pozovite potencijalne klijente i tražitelje u svoju trgovinu kao nikad prije.

Ako je ispravno optimizirana, vaša lokalna Google stranica će omogućiti posjetiteljima da obiđu unutrašnjost izravno iz Google pretraživanja. Tehnologija nije ograničena na vaše stolno računalo. Ove virtualne šetnje 360° vidljive su putem mobilnih telefona i tableta.

Virtualni obilasci Google Street Viewa su tu da ostanu

Koristeći istu tehnologiju Google Maps, ljudi koji na webu pretražuju usluge sada mogu otkriti ne samo vaš profil, već mogu dobiti vrlo interaktivni virtualni obilazak od 360°. 

Uz virtualne šetnje i Google Street View veće su šanse da će potencijalni kupci poslovati s vama. S toliko tisuća tvrtki koje pokušavaju doći do istih klijenata kao i vi, trebate svaku prednost koju možete dobiti!

Vaša Google virtualna šetnja bit će smještena na Googleovim poslužiteljima i pojavit će se na vašem Google lokalnom profilu i na Google kartama. Ne morate brinuti o mjesečnim ili godišnjim naknadama. Platite jednom i zadržite to zauvijek na Googleu.

Kako ugraditi svoj Google Street View na web stranicu

Prvo što trebate učiniti je pronaći ili locirati svoj virtualni obilazak na Google kartama. Da biste to učinili, sve što trebate učiniti je otići na Google Maps kao i uvijek i upisati naziv svoje tvrtke ili tvrtke koja sadrži virtualni obilazak. Imajte na umu da ne tražite Google pretraživanje, već pretraživanje Google MAPS

Otvorite svoj nedavno objavljeni virtualni obilazak Google Street View na web-pregledniku. Nakon otvaranja, u gornjem lijevom kutu zaslona primijetit ćete crnu kutiju s informacijama o virtualnoj šetnji, zajedno s 3 točkastim izbornikom uz desnu stranu okvira. Kliknite na to. Kliknite za video upute.

Pojavit će se padajući izbornik. Kliknite opciju “dijeli ili ugradi sliku” da biste dobili kod.

Street View

Pojavit će se skočni prozor s 2 kartice. U svrhu ugradnje novog obilaska na svoju web stranicu, kliknite na gornju desnu karticu gdje piše “ugradi sliku”.
Vidjet ćete novi prozor u kojem možete prilagoditi veličinu i oblik svog virtualnog obilaska za svoju web stranicu. Odaberite veličinu koja najbolje odgovara vašim potrebama.
Možda će vam trebati vaš web dizajner da vam pomogne s dimenzijama koje će savršeno odgovarati vašoj web stranici.

Street View

Kopirajte taj konačni kod i zalijepite ga negdje na sigurno. Pošaljite taj kod dizajneru svoje web stranice. Oni će znati što će s tim. Ako to radite sami, tražite opciju u programu svoje web-lokacije po izboru za “ugradnju HTML koda”. Nakon što pronađete tu opciju, zalijepite taj kod i vaš bi se virtualni obilazak trebao prikazati. Kliknite za video upute.

Što je virtualna šetnja Google Street View?

Započnimo ukratko što je ova tehnologija. Virtualni obilazak omogućuje vam istraživanje područja na daljinu. Biti će kao da stojite u sobi. Koristeći kursor, moći ćete dobiti pogled na sobu od 360 stupnjeva, provjeravajući je iz svih kutova. Tu su strelice koje će vam pomoći da prijeđete u sljedeći prostor. Jedan od najboljih primjera ove tehnologije je Google Street View. Ovi prikazi su napravljeni kombiniranjem desetaka panoramskih slika.

Upotreba Google Street View virtualne šetnje

Nakon što imate virtualnu šetnju, vrijeme je da ju upotrijebite. Postoje deseci scenarija u kojima virtualna šetnja može biti koristan alat. Agenti za nekretnine počeli su intenzivno koristiti virtualne šetnje. Pokazali su se kao dobar način da se kupac upozna s nekretninom prije nego što se odluči na kupnju.

Podijelite sadržaj s korisnicima, jednostavno i u bilo koje vrijeme…

Nakon što za Vas izradimo Street View 360 ° virtualni sadržaj jednostavno ga je podijeliti sa svima na webu. Od slanja veza putem e-pošte ili IM-a, pa sve do besprijekorne integracije s društvenim mrežama. Dosezanje Vaše publike je lako, ma gdje se oni nalazili. 

Postoje deseci drugih namjena ove tehnologije. Restorani i kafići ga mogu iskoristiti da pokažu svoj ambijent. Teretane ga mogu koristiti za izlaganje svojih objekata. Voditelji ureda mogu koristiti virtualni obilazak kako bi privukli osoblje. Ili to može biti zabavan način povezivanja s klijentima.

Ako želite, Street View fotografiju možete preuzeti, pogledajte kratki video.

Google Street View je uvijek otvoren – dostupan 24 sata dnevno

U bilo kojem trenutku potencijalni klijenti mogu pristupiti vašoj virtualnoj šetnji. Prolaskom kroz prostor upoznaju vaše poslovanje i vaše proizvode / usluge.

Virtualne šetnje i Google Street View:

  • povećavaju vidljivost
  • izdvajaju vas od konkurenata
  • grade povjerenje kupaca
  • nude veće tržišne mogućnosti

Snaga virtualnih šetnji zauvijek će promijeniti način na koji će drugi gledati na vaše poslovanje. Kažu da slika može reći tisuću riječi – sada zamislite što će virtualna šetnja učiniti za vaš posao! To je moć 360 virtualnih šetnji, ako još nemate, što čekate?

Categories: