Virtualna šetnja za nekretnine – što dalje?

Virtualna šetnja za nekretnine može povećati interes i povjerenje najmoprimaca, jer im daje bolji dojam o stanju i kvaliteti nekretnine.

Virtualna šetnja je interaktivni način prikazivanja nekretnine putem interneta.

Omogućuje potencijalnim najmoprimcima da vide unutrašnjost i vanjštinu nekretnine bez fizičkog posjeta.

virtualna šetnja za nekretnine

Da biste upotrijebili virtualnu šetnju za iznajmljivanje nekretnine, trebate napraviti sljedeće korake:

  – Snimite video ili fotografije nekretnine iz različitih kutova i soba. Pobrinite se da su slike jasne i svijetle, te da prikazuju sve bitne detalje i značajke nekretnine.

  – Prebacite video ili fotografije na računalo i obradite ih pomoću softvera za stvaranje virtualnih šetnji. Postoje razni besplatni i plaćeni alati koji vam mogu pomoći u tome. Neki od njih su: Matterport, Kuula, Zillow 3D Home, Simple Virtual Tour itd.

  – Dodajte opis, naslov i kontakt podatke na svoju virtualnu šetnju. Također možete dodati glazbu, naraciju ili tekstualne oznake za dodatne informacije.

  – Objavite svoju virtualnu šetnju na internetu. Možete je podijeliti na svojoj web stranici, društvenim mrežama, oglasnim portalima ili putem e-pošte. Pobrinite se da je vaša virtualna šetnja za nekretnine lako dostupna i vidljiva potencijalnim najmoprimcima.

  – Pratite povratne informacije i upite od najmoprimaca koji su pogledali vašu virtualnu šetnju. Odgovorite na njihova pitanja i pozovite ih na daljnje razgovore ili dogovore oko iznajmljivanja nekretnine.

Interaktivne virtualne šetnje izvrstan su alat za uštedu vremena, energije i novca. Prednosti su neupitne, ali postoje i nedostaci. Koristeći prednosti virtualnih obilazaka možete napraviti uži izbor interesantnih nekretnina, a osobnim obilaskom prebroditi nedostatke.

Categories: