Pristupačna cijena 3D virtualne šetnje

Cijena 3D virtualne šetnje prilagođena je Vašim potrebama. Virtualne šetnje idealne su za privatne iznajmljivače, hotele, pansione, turističke agencije, agencije za promet nekretninama, ustanove, ugostiteljske objekte, poslovne prostore, škole, muzeje, dječje vrtiće… Izgradite povjerenje, povećajte konkurentnost, izradite virtualne šetnje!

Google Street View je postavljen trajno, sve dok vi ne odlučite da ga želite maknuti.

Za virtualne šetnje koje postavljamo na naš HOST u cijenu je uračunato 1 godinu besplatno. Svaka iduća godina = 7 Eura. Možete dobiti virtualnu šetnju spremnu za postavljanje na vaš HOST, besplatno.

Kako bi vam olakšali proces, cjenik smo formirali prema veličini prostora koji namjeravate prezentirati virtualnom šetnjom:

50 m2

100 m2

100 do 200 m2

Cijena virtualne šetnje

65

92

132

Cijena Google Street View

65

92

132

Cijena virtualne šetnje i Google Street View

92

120

185

Cijena virtualne šetnje i Google Street View prema veličini prostora

Više od 200 m2 = prema dogovoru.

Cijena 3D virtualne šetnje Google Street View

Nudimo vam najpovoljnije cijene izrade sfernih fotografija (virtualne šetnje) i postavljanje istih na Google Street View ( Google karte ). Broj sfernih fotografija koje ćemo snimati, obraditi i postaviti na tu stranicu Google Street View ovisi o karakteristikama prostora. Na otvorenom prostoru može biti manje fotografije, dok će unutrašnji prostori zahtijevati više fotografije. Vaše poslovanje na Google-u 24/7

Nakon što se vaše fotosfere povežu i objave, ljudi se mogu kretati između njih na Google karti, baš kao što mogu i na Street Viewu .

Cijena 3D virtualne šetnje s interaktivnim sučeljem

Interaktivne virtualne šetnje postavljaju se na vaše internetske stranice (iframe) ili dijelove putem veze (poveznice). Sve virtualne postavke prilagođene su za prikaz na mobilnim uređajima, stolnim računalima i tabletima. Pogledajte naše virtualne šetnje. Preuzmite stvar u svoje ruke, budite ispred svih.

Cijena 3D virtualne šetnje – Kombinacija 360

Ako želite interaktivnu virtualnu šetnju i pojavljivanje na Google kartama , vaš odabir će biti Kombinacija 360 .

Cijena 3D virtualne šetnje
Kombinacija = Google Street View + Interaktivna virtualna šetnja
  •  virtualna tura virtualna šetnja

Priprema prostora

Kako bi mogli obaviti snimanje prostora koje želite prikazati u virtualnoj šetnji iste je potrebno pripremiti. Osim osnovnog čišćenja prostora potrebno je: isprazniti koševe za smeće, nepotrebne stvari ukloniti iz prostora, radne površine očistiti i ukloniti nepotrebno, privatne fotografije i sl. ukloniti, poravnati slike, ogledala i sl., zamijeniti neispravne žarulje, poravnati namještaj itd.

Ne možemo snositi odgovornost za prikaz neurednog prostora ili za prostore koji nisu pripremljeni za snimanje.

Zašto virtualna šetnja?

Virtualna šetnja svakako je oku ugodan i odličan način da se dovedu novi posjetitelji na Vaš web. Sve donedavna, virtualne šetnje bile su prevelike za učitavanje većini korisnika. Nove tehnologije te brzine internet veza donijele  su kvalitetnije i atraktivnije virtualne šetnje koje se puno brže učitavaju.

Postojanje virtualne šetnje na Vašim web stranicama omogućava posjetitelju da interaktivno vidi vaše interijere ili eksterijere iz udobnosti svog doma ili sa svog pametnog telefona. Ne samo da će vidjeti Vaše prostore već će dobiti i osjećaj prostornosti. Ako su već bili u Vašim prostorima jednostavnije će ga predstaviti svojim prijateljima ili obitelji, te ih možda potaknuti da Vas i oni posjete. Virtualna šetnja pruža korisnicima maksimalan osjećaj prisutnosti i interaktivnosti.

Svaka virtualna šetnja brzo će privući pozornost bilo kojeg surfera. Kad završe s gledanjem prostora, žudit će za više informacija, što će rezultirati većom posjećenošću.

Virtualne šetnje:

  • povećavaju vidljivost
  • izdvajaju Vas od konkurenata
  • izgrađuju povjerenje kupaca
  • pružaju veće tržišne mogućnosti

Cijena virtualne šetnje

Categories: